Contact

Contact & Tarieven

Mijn sessies vinden plaats in mijn praktijk in Zutphen, in De Ruimte (Schatterkerkerweg 1B) in Mijdrecht of online. Wil je graag een afspraak maken, of heb je een vraag? Neem gerust contact op via email, telefoon of het contactformulier. Ik neem dan spoedig contact met je op.

Tarieven

  • Sessie: €125,-                       (1,5 uur) Particulier BTW vrij
  • Sessie: €125,-                       (1,5 uur) ZZP excl. BTW
  • Sessie: €175,-                       Via werkgever excl. BTW
  • Verdiepende sessie: €85,-   (per 1 uur)
  • Coachingtraject via werkgever: kosten op aanvraag ivm maatwerk.

Ontvang je als werknemer van je werkgever een coachingtraject, vraag dan een vrijblijvende zakelijke offerte aan. Annuleren binnen 24 uur voor de afspraak is kosteloos, korter op de afspraak breng ik het gehele bedrag in rekening.

Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd via je ziektekostenverzekering, dan vergoedt je zorgverzekeraar mogelijk een gedeelte van de sessies. Klik hier voor het overzicht. Ik ben aangesloten bij de FAGT en RBCZ. Volgens de wet WKKGZ ben ik aangesloten bij Quasir (klachtenbemiddeling) en Zorggeschil (geschilleninstantie).

Klik hier voor mijn privacyverklaring.

Klik hier voor mijn behandelovereenkomst.

Bereikbaarheid

Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en er is op beide locaties voldoende gratis parkeergelegenheid. Openingstijden: maandag, dinsdag en vrijdag in Mijdrecht tussen 9:00-18.00 uur. Woensdag en donderdag in Zutphen, tussen 9:00-18.00 uur. 

Contact Formulier