Reviews

Ik begon bij Kiki met een familieopstelling en volgde daarna onder haar liefdevolle (bege)leiding een helend pad met verschillende behandelvormen. Het fijne van Kiki is dat ze haarfijn voelt/weet wat je op welk moment nodig hebt.
Marleen
Coaching bij Kiki voelt veilig, ze weet me met haar sterk invoelend vermogen liefdevol en kundig te sturen en ondersteunen. Het is hard werken en zoeken naar wat mijn lijf en gevoel me te zeggen en te leren hebben. Heb veel zelfinzicht, ruimte en zachtheid in mijn lichaam en verbinding met waar ik een onderdeel van ben, leren voelen. Fijn en heel bijzonder zo te kunnen werken.
Anita
Kiki is een lieve en integere vrouw. Ik vind haar heel bekwaam in wat ze doet. Wat ik zo goed vind aan haar manier van werken is dat ze de inzichten die we samen opdoen ook gelijk in je lichaam laat beklijven. Meestal wanneer je een inzicht krijgt wil dat niet gelijk zeggen dat je het ook kan voelen en toe kan passen. Dat je het herkent. Door haar manier van werken lukt dat nu wel. Bepaalde aannames, denkbeelden die je jezelf hebt opgelegd kan je daadwerkelijk weg halen doordat je het inzicht krijgt en de reactie van je lijf erop. Door dit te combineren kan ik het nu terplekke resetten.
Angelique
Gehoord, gezien en vertrouwd voelen. Voor mij voelt het iedere keer weer als thuiskomen bij Kiki. Ik had behoefte aan iemand die verder keek dan diepe angsten rustiger maken. Iemand die meegaat naar waar de knoop zit en dat het daar weer mag doorstromen, integreren en handvaten ontwikkelt mogen worden om echt in mijn hogere zelf te gaan zitten. Zelfcompassie. Kiki leert samen met mij mijzelf beter kennen met een zachte, liefdevolle en juiste intentieđź’™
Femke