Verdiepende Sessies

Terug naar de kern

Een diepgaand transformatie proces vraagt vaak om een traject van meerdere sessies. Er is ook een mogelijkheid voor een enkele sessie waar we inzoomen op een bepaald thema via een bepaalde werkwijze in een verdiepende sessie, zoals een systemische opstelling, een geboorteverhaal of een healing of reading.

Systemische 1 op 1 opstelling

Soms is er behoefte aan puur een opstelling, doordat je misschien een hele specifieke vraag hebt, waar je echt inzicht in wilt en een volgende stap in wilt zetten. Dan is een familieopstelling in een 1-op-1 sessie een mooie manier.

Systemisch werk gaat over levens-systemen (zoals ons gezin van herkomst, school, verenigingen en organisaties) waar we onderdeel van uitmaken. Elk systeem heeft zijn eigen dynamisch krachtenveld en een wetmatigheid waar we ons vaak niet altijd bewust van zijn. Systemisch werk is een krachtige methodiek om onbewuste en verborgen belemmeringen zichtbaar te maken. Personen zijn namelijk onderdeel van een context, iedereen heeft een eigen plek in elk systeem, er is sprake van ordening en er is een balans in geven en nemen.

Bewustwording van hoe jij binnen jouw systemen je hebt bewogen of bewogen werd of nog steeds, leidt tot rust, meer levenskracht en nodigt uit tot het maken van een nieuwe helende beweging.

Jouw Geboorteverhaal

Deze periode rond de geboorte vormt de basis voor hoe jij in het leven staat, hoe je met jezelf en anderen omgaat. Er is een verband tussen (traumatische) ervaringen in deze jonge start in ons leven en problemen in ons huidige leven die je het gevoel geven jezelf een beetje te zijn kwijtgeraakt. Je weet niet zo goed wie je bent, wat je voelt. Een gevoel van niet helemaal welkom te zijn, een ondertoon van depressieve gevoelens of niet goed genoeg zijn.

Bewustzijn krijgen op jouw verhaal, geeft je begrip, rust en een gevoel van thuiskomen. Zo kan bijvoorbeeld een ongewenste zwangerschap, stressvolle zwangerschap van je moeder, traumatische geboorte, een ziekenhuisopname of voor langere tijd in de couveuse allemaal van invloed zijn geweest op jouw leven nu.

In een diepgaande sessie gaan we jouw geboorte imprint helder krijgen. We geven het de ruimte en we zullen de imprint op celniveau via jouw cellulair geheugen herschrijven. Hierdoor kom je weer echt in contact met wie je in essentie bent en wat je hier komt doen in de wereld.

Healing & Reading

In een healing en reading sessie ligt de nadruk op het werken met jouw energieveld dat invloed heeft op alle lagen (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel). 

Tijdens een healing stem ik mij af op de universele energie en op jouw energieveld, waarin een schat aan informatie te vinden is. Door het werken met energie worden blokkades opgeruimd en gaat jouw levensenergie weer vrijelijk stromen.

We starten de sessie met een kort gesprek waarbij jij je vraag of wens deelt en we samen een intentie neerzetten. Vervolgens neem je plaats op de healingtafel (met je kleding aan), en werk ik met mijn handen subtiel op en rondom jouw lichaam. 

Na afloop kun je enorme rust ervaren, je ineens sterk aanwezig voelen in je lichaam, of juist heel moe zijn. Het is volledig afhankelijk van wat er in beweging is gezet. Het heeft echt een periode nodig om te integreren in jouw systeem.

Tijdens een reading gebruik ik mijn intuïtieve waarneming en lees ik jouw subtiele energieveld in afstemming met jouw vraag en intentie.